Tilbehør Inspiration

plus

Tophængte låger

Tophængte låger giver god komfort og tilgængelighed i højtplacerede skabe. Med tophængte låger kan du få udnyttet dine topskabe optimalt.

Se udvalget af vores topskabe her

plus

Hjørneudtræk og karruseller

Der findes en række indretningsmuligheder til hjørneskabe, hvor det ellers kan være svært at få udnyttet pladsen.

Se de mest anvendte hjørnebeslag her

plus

Indvendige skuffer

Indvendige skuffer giver mulighed for at få et stilrent køkken eller en elegant garderobe med låger uden at gå på kompromis med skuffefunktionaliteten.

Se vores udvalg af indvendige skuffer her

plus

Opbevaring af bageplader

Har du indbygget ovn i dit køkken, så kan pladsen under ovnen udnyttes med en smart skuffe eller klap - til praktisk opbevaring af bagepladerne.

Se ovn-underskabene her

plus

Indvendige kolonialskuffer

Luksusskuffer til indvendig montering - leveres som standard med fuldudtræk og softluk, der øger overskueligheden og udnyttelsen af pladsen bagerst i skuffen.

Se skab med den indvendige skuffe her

plus

Skuffeindsats

Der findes et hav af forskellige muligheder for at organisere indholdet i skufferne - alt fra bestik- og krydderiindsatse til smarte tallerkenholdere.

Se udvalget af vores skuffeindsatser her

plus

Store og dybe skuffer

Store og dybe skuffer kan rumme meget og kan let organiseres med forskellige inddelinger eller indsatse, så du får det bedste overblik over indholdet.

Se det store udvalg af skuffeskabe her

plus

Sokkelskuffer

Sokkelskuffer giver mulighed for at udnytte spildplads i soklen til ekstra og super praktisk opbevaring. Sokkelskufferne kan indrettes præcist efter dine skabe – og naturligvis i samme stil som soklen.  

Se sokkelskufferne her

plus

Affaldsskab

Et smalt udtræksskab ved siden af vasken er både praktisk og ergonomisk med højt placerede affaldsspande. Med fuldudtræk og softclose får du fuld udnyttelse af skabet.

Se forskellige affaldsløsninger her

plus

Affaldssystem til skuffer

Under vasken kan der monteres praktiske skuffer med spande til affaldssortering, så det altid er nemt at komme til affaldsspanden

Se vores affaldsløsninger her

plus

Smalle skuffer

Flere smalle skuffer giver fantastisk orden og overblik. Samtidigt giver det et nostalgisk udtryk med reference til historiske købmandsdiske.

Se det store udvalg af skuffeskabe her

plus

Vaskskab med 4-spands affaldssortering

Super praktisk affaldssortering med fuldudtræk og 4 spande i forskellig størrelse. Spandene er dækket af en metaltop/hylde, der giver praktisk opbevaringsplads til eksempelvis opvaskebørste og rengøringsartikler.

Se varianterne her

plus

Underlimede vaske & Vandhaner

Alle vaske kan leveres underlimede, hvilket giver en praktisk og hygiejnisk bordplade, da der ikke er nogen kanter, som kan samle skidt. Kitchn.dk forhandler også alle Grohe og Hansgrohes VVS produkter, der leveres i en bred vifte af kvalitetsvandhaner til både køkken, bad og bryggers, så du kan finde den bedste kombination for dig.

Se mulighederne for underlimede vaske her

plus

Jalousiskab på bordet

Et jalousiskab placeret mellem bordplade og overskabe giver en unik opbevaringsmulighed til en række af de praktiske redskaber og småmaskiner, som bruges i køkkenet. Jalousilågerne kræver minimal plads og er nemme at arbejde med.

Med et jalousiskab på bordpladen er der mulighed for at gøre bordpladen gennemgående, hvilket gør det nemt at tage maskiner og lignende frem fra skabet. Derudover giver det optimale muligheder for at holde køkkenet pænt og ryddeligt.  

Se det store udvalg af jalousiskabe her

plus

Jalousiskab indbygget i væg

Hvis pladsen tillader det, kan man lave både praktiske og designmæssige overraskelser ved at indbygge et par jalousiskabe, eventuelt i forbindelse med køkkenbordet. Dette giver også praktisk og lettilgængelig opbevaring.

Se udvalget af jalousiskabe her

plus

Liftdoor til mikroovn

Liftdoor beslaget giver let og uhindret adgang til mikroovnen, som evt. kan placeres i skabet over den indbyggede ovn.

Se de smarte beslag lige her

plus

Tandem højskabsudtræk

Fantastisk drej-ud beslag der giver fuldt overblik i højskabet. Tandem-udtrækket følger med lågen ud, når du åbner skabet.

Se Tandem Solo produkterne her

plus

Højskabsudtræk

Højskabsudtrækket giver god udnyttelse af skabet, nem tilgængelighed samt et fantastisk overblik.  

Se vore udtrækssystemer til skabe her

plus

Affaldssystemer med udtræk

Kitchn.dk har et stort udvalg af praktiske affaldsudtræk, der gør den daglige affaldssortering let. Med affaldsudtræk kan du altid få nem adgang til din affaldsspand – uanset om det er til køkkenaffald eller papir.

Se alle de populære affaldsudtræk her

plus

Integrerede hvidevarer

De integrerede hvidevarer - her en opvaskemaskine - giver et flot og stilrent design til køkkenet. Du kan integrere både opvaskemaskine, køleskab og fryser i dit køkken, og det kan tilpasses elementerne i dit køkken, så du får de samme rene linjer i hele køkkenet.